top of page

Levensverhaal

Iedereen heeft een uniek levensverhaal. Slechts weinigen slagen erin dat door te geven. Er wordt enthousiast verteld over vroeger aan kersttafels, er worden herinneringen opgehaald bij het zien van oude foto’s. Maar er zijn helaas ook schatten aan informatie die aan de herinnering ontglippen. Die nergens bewaard blijven, die niet doorverteld worden en die nergens neergeschreven worden.

 

Heb je er al eens aan gedacht je verhaal te laten neerschrijven?  Als uniek geschenk, voor uzelf en uw naasten. Het is een haast onbetaalbaar bundeltje herinneringen dat de tijd overstijgt. 

Uw verhaal dat zo een gouden randje krijgt.

 

Praktisch:

Het uitschrijven van een levensverhaal is een intensief proces dat zowel mentaal als fysiek veel van u kan vragen. Daarom doen we dit in verschillende etappes en steeds op uw maat en tempo. Tijdens persoonlijke gesprekken (interviews) graven we in uw verhalenkoffer. Elk interview wordt grondig voorbereid aan de hand van een, door u in te vullen, vragenlijst. We gaan secuur en nauwgezet aan de slag om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft. Tot het verhaal dat u zou willen vertellen.

 

Kostprijs: Aan te vragen

bottom of page